Δείτε το Neobux σαν παιχνίδι στρατηγικής...Αν θέλετε επενδύστε χρήματα τα οποία αν τα χάσετε δε θα σας λείψουν...
Έχετε υπομονή...και όλα θα έρθουν!!!Κάντε την εγγραφή σας εδώ

15 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CLIXSENSE


Ανα διαστήματα έψαχνα τρόπους για κάποιο κέρδος μέσω υπολογιστή ..και που δεν γράφτηκα...δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής...
Σημερά,μετά απο 4 χρόνια δεν ασχολούμαι με καμια σελίδα παρα μόνο με την Clixsense...

Διαβάστε αν θέλετε...


Η πλατφόρμα της Clixsense είναι απο τις πιο αξιόπιστες στον χώρο των ptc σελίδων (paid to click) μιας και λειτουργεί απο το 2007.Οι πληρωμές γίνονται πάντα στην ώρα τους και σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αδυναμία πληρωμής υπάρχει πάντα ενημέρωση.
Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι,η σελίδα είναι άκρως επαγγελματική και η υποστήριξή της άψογη.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω την ύπαρξη ελληνικού φόρουμ μέσα στην σελίδα.
Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά :

ΕΓΓΡΑΦΗ

Η εγγραφή σας είναι δωρεάν και σε καμία περίπτωση δεν απαιτείται να καταβάλλετε κάποιο ποσό..εκτός αν εσείς επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας ή αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο διαφημιστικό πακέτο.
Μόλις μεταφερθείτε στη σελίδα της Clixsense θα σας εμφανιστεί το παρακάτω πλαίσιο:


Συμπληρώνετε τα απαιτούμενα πεδία και μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας πηγαίνετε στο email που δηλώσατε και κάνετε επιβεβαίωση.
Μόλις ολοκληρώσετε κι αυτό το βήμα,συνδέεστε στο λογαριασμό σας κι αρχίζετε να κερδίζετε χρήματα..
Τόσο απλά!

ΤΡΟΠΟΙ ΚΕΡΔΟΥΣ

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κερδίσετε χρήματα μέσω της σελίδας Clisense.Παρακάτω σας τους παρουσιάζω αναλυτικά:

Παρακολουθώντας διαφημίσεις
Πρόκειται για τον πιο εύκολο αλλά όχι αρκετά κερδοφόρο τρόπο.Ωστόσω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε τον λογαριασμό σας να πιστώνεται το ποσό που πληρώνει η κάθε διαφήμιση.
Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στο πάνω μέρος του λογαριασμού σας εμφανίζεται ο διαθέσιμος αριθμός διαφημίσεων

Εσείς επιλέγετε το πεδίο ''View Ads'' και σας ανοίγει η σελίδα με τις διαφημίσεις...


Σε κάθε μια απο τις διαφημίσεις θα δείτε ότι αναγράφεται η διάρκειά της και το ποσό που θα πιστωθείτε μόλις την δείτε..
Π.χ παρακολουθώντας την παρακάτω διαφήμιση,η οποία έχει διάρκεια 5 δευτερόλεπτα,θα πιστωθείτε 0,001$
Για να δείτε την διαφήμιση απλά την κλικάρετε και μόλις σας εμφανιστούν κάτι εικόνες επιλέγετε την γάτα.(Είναι μια μορφή captcha κωδικού).

Ολοκληρώνοντας εργασίες

Πρόκειται για τον πιο κερδοφόρο τρόπο.Οι εργασίες (tasks ή micro jobs) στις οποίες αναφέρομαι είναι στην ουσία δουλειές μέσω μιας συνεργαζόμενης με την Clixsense πλατφόρμας ,της Crowdflower,στην οποία διάφοροι ''εργοδότες'' αναθέτουν δουλειές τις οποίες ολοκληρώνουμε εμείς έναντι κάποιας αμοιβής.
Τέτοιες εργασίες μπορεί να είναι να αξιολογήσουμε ή βαθμολογήσουμε κάποιο site,να δούμε κάποιες φωτογραφίες και να αναφέρουμε αν υπάρχει ακατάλληλο υλικό,να βρούμε διευθύνσεις επιχειρήσεων κ.α 

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε ενδεικτικά πως εμφανίζονται οι διαθέσιμες εργασίες και το ποσό το οποίο θα πληρωθείτε για την ολοκλήρωση της κάθε μιας.

Στην πλατφόρμα της Crowdflower συνδέεστε αυτόματα μέσα απο το κεντρικό μενού της Clixsense και μπορείτε άμεσα να κερδίσετε χρήματα τα οποία πιστώνονται στον λογαριασμό σας στην Clixsense.
Ίσως τις πρώτες μέρες να μην σας εμφανίζονται αρκετές διαθέσιμες εργασίες ή ίσως σας εμφανιστούν κάποια τεστ που αν θέλετε τα ολοκληρώνεται έτσι ώστε να εμφανίζονται όσο το δυνατόν πιο κατάλληλες για εσάς,εργασίες.

Συμπληρώνοντας προσφορές
Με την επιλογή αυτή κερδίζετε χρήματα παρακολουθώντας κάποια βίντεο, κατεβάζοντας κάποιες εφαρμογές,ενώ παίζετε παιχνίδια κ.α
Δεν έχω ολοκληρώσει πολλές προσφορές,εδώ προσέξτε λίγο αν θέλετε να ολοληρώσετε κάποια γιατί ίσως πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία.

Ολοκληρώνοντας έρευνες
Αρκετά κερδοφόρα κι αυτή η επιλογή.Ίσως μαζί με τις microjobs να αποτελούν τις καλύτερες περιπτώσεις κέρδους απο την Clixsense.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε πως εμφανίζονται οι διαθέσιμες έρευνες στο βασικό μενού σας και στην παρακάτω φωτογραφία ως εμφανίζονται οι πληροφορίες για την έρευνα που μπορείτε να συμπληρώσετε.


Βλέπετε την διάρκεια που ίσως χρειαστεί να σας απασχολήσει και το ποσό που θα πιστωθείτε μόλις την ολοκληρώσετε.Και αυτό το ποσό πιστώνεται σχεδόν πάντα αμέσως στον λογαριασμό σας στην Clixsense.

Παίζοντας στο Clixgrid 
To Clixgrid είναι στην ουσία ένα είδος λοταρίας στην οποία καθημερινά σας δίνονται 30 ευκαιρίες να κερδίσετε (60 αν έχετε αναβαθμίσει την συνδρομή σας).
Επιλέγετε τυχαία κουτάκια,εμφανίζεται μια διαφήμιση λίγων δευτερολέπτων και αμέσως μετά ενημερώνεστε αν έχετε κερδίσει κάποιο ποσό.
Τα ποσά που μπορείτε να κερδίσετε είναι απο λίγα cents έως 10$
Δείτε μια φωτογραφία για να πάρετε μια γεύση του πως είναι το Clixgrid.


Affiliates
Εδώ είναι όλη η χάρη της Clixsense και ο τρόπος που μπορείτε να εξελίξετε τον λογαριασμό σε αρκετά κερδοφόρο.Μέσω της δυνατότητας να εγγραφούν νέα μέλη μέσω των δικών σας links (κάτω απ τον δικό σας λογαριασμό) κερδίζετε χρήματα για κάθε ολοκληρωμένη ενέργεια του referral σας.(Με τον όρο referral ονομάζουμε τον κάθε χρήστη που έχει εγγραφεί κάτω απο το όνομά σας.)
Όπως θα δείτε και στην ακόλουθη φωτογραφία,κερδίζετε χρήματα :
  • Κάθε φορά που ένας referral σας βλέπει διαφημίσεις.
  • Όταν ο referral σας συμπληρώνει 10 ή 5$ εσείς πιστώνεστε 1$ ή 2$ αντίστοιχα και ανάλογα με το αν είστε standart ή premium μέλος.
  • Πιστώνεστε 5% ή 10% (ανάλογα με το αν είστε standart ή premium μέλος) όταν ο referral σας ολοκληρώσει μια έρευνα ή προφορά.
  • Πιστώνεστε 5% ή 10% (ανάλογα με το αν είστε standart ή premium μέλος) ανάλογα με τις microjobs που έχει ολοκληρώσει ο referral σας.
  • Επίσης κερδίζεται όταν τα μέλη που έχουν εγγραφεί κάτω απο εσας αγοράσουν κάποιο διαφημιστικό πακέτο.
  • Αν εγγραφεί κάποιος χρήστης κάτω απ τον δικό σας κωδικό και αναβαθμίσει την συνδρομή του σε premium,τοτε κερδίζετε κι εσείς 2$.Επίσης αν κάτω απ τον δικό του κωδικό εγγραφούν κι άλλα μέλη και αναβαθμίσουν κι αυτά τις συνδρομές τους τότε κι παλι κερδίζετε εσείς σε βάθος 8 επιπέδων.(Σε αυτή την περίπτωση και για να λάβετε την προμήθειά σας,θα πρέπει κι εσείς να έχετε αναβαθμιστεί σε premium μέλη.


ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ


Οι πληρωμές απο την Clixsense γίνονται σχεδόν πάντα στην ώρα τους και χωρίς προβλήματα.Στην σπάνια περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα πάντα υπάρχει ενημέρωση όσων αφορά τον λόγο καθυστέρησης και την αποκατάστασή του.
Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά..
Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας θα πρέπει να έχετε κάποιο λογαριασμό Paypal,Payza,Paytoo ή Neteller.
Αν είστε standard μέλος θα πρέπει να έχετε φτάσει τα 8$ για να αιτηθείτε πληρωμή ενώ αν είστε premium μέλος τα 6$.
Μπορείτε να αιτηθείτε την πληρωμή σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε αλλά η συναλλαγή και η πίστωση των χρημάτων σας γίνεται κάθε Τετάρτη.
Ανάλογα με το που έχετε δηλώσει να σας γίνεται η κατάθεση των χρημάτων σας ίσως υπάρχουν κάποιοι φόροι (οι οποίοι κρατούνται απο το ποσό που ζητάτε απο την Clisense να σας πληρώσει).
Δείτε το παρακάτω πινακάκι :

Δυστυχώς Paypal & Payza σταμάτησαν τη συνεργασία με την Clixsense...
Αναμένουμε ενημερωση για συνεργασια με Skrill...

Διαβάστε εδώ νεώτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου